Side Area Logo
Welcome to unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium
Keep conected
 

HoReCa

Material textil – domeniul HoReCa

Material textil printat personalizat pentru HoReCa – indiferent de domeniul de activitate, fie ca sunteti de la un hotel si doriti sa realizati tablouri, fete de masa, huse pentru scaune personalizate, sau poate sunteti de la un restaurant si doriti sa realizati jaluzele personalizate, fie de la o cafenea si doriti sa oferiti o identitate vizuala aparte, atunci printul pe textil este solutia.

Printam si executam huse, saltele pentru sezlonguri, fete de perna cu broderie, fete de masa, jaluzele din textile etc.

Executam textime imprimate digital destinate articolelor din domeniul hotelier, cafe bar, piscine, restaurante. Trebuie doar sa ne contactati sa ne comunicati ce anume doriti, iar noi va oferim cea mai buna solutie.

Contactati-ne

CU CE VA PUTEM AJUTA NOI?

ECHIPA DE CREATIE

Va oferim servicii de creatie, pentru proiectul dumneavoastra. Realizam design-ul, il printam si il livram.

LIVRARE RAPIDA

Se lucreaza chiar si noaptea pentru a putea finaliza proiectele comandate, fiecare client sa primeasca produsele dorite in maxim 48 de ore de la bun de tipar.

CALITATE

Chiar daca livram textilele printate intr-un timp scurt, nu inseamna ca nu oferim calitate. Masinile noastre de print ofera calitate si o viteza ridicata de print.

CONTACTATI-NE

Contactati departamentul de vanzari pentru a solicita un pret, iar in cel mai scurt timp oferta o aveti pe mail sau comunicata telefonic.